C2C4C - Podcasts

C2C4C

BMS C2C4C - Målgång

september 2018

Nu är vi i mål! Hjälp oss i vår insamling för cancerforskning som pågår under hela oktober: https://fundrazr.com/C2C4C-Blodcancerforbundet-2018

BMS inför start 2018

september 2018

Nu är vi igång!
Hjälp oss i vår insamling: https://fundrazr.com/C2C4C-Blodcancerforbundet-2018

C2C4C

C2C4C 2018

september 2018

Den 16 september ska det nordiska teamet påbörja sin etapp mellan Nice och Girona i European Country 2 Country 4 Cancer, ett cykelevent som arrangeras av Bristol-Myers Squibb för tredje året i rad. Syftet är att samla in pengar till forskning om cancer och öka samhällets medvetande om sjukdomen. Vi har pratat med tre BMS-medarbetare: lagkaptenen Linda Stalpe samt Lotta Jolanki och Fabian Madelon, som båda berättar om sina personliga erfarenheter av cancer.

LEVER MED CANCER

C2C4C etapp 3

september 2017

Bristol Myers Squibb´s tappra cyklister i cancerforskningens tjänst har rullat i mål. Efter tre dagars trampande mellan Nice i Frankrike och Girona i Spanien summerar Jeanette Thorell och Malin Persson sina upplevelser i cykelloppet Country 2 Country 4 Cancer.

C2C4C

C2C4C etapp 2

september 2017

Jeanette Thorell är en av Bristol Myers Squibb-medarbetarna som deltar i cyklingen mellan franska Nice och spanska Girona, med målet att uppmärksamma cancer och samla in mer pengar till forskning.

C2C4C

Cykelloppet C2C4C har startat!

september 2017

Välgörenhetscyklingen Country 2 Country 4 Cancer har startat.

Om podden

Horizont Podcast erbjuder den som hellre vill lyssna en serie inlästa artiklar från tidningen Horizont samt korta avsnitt med intervjuer och fakta. Nya avsnitt publiceras kontinuerligt och kan lyssnas på här eller via någon poddtjänst.
Sök efter Horizont Podcast på exempelvis iTunes.

Prenumerera
Prenumerera på nästa nummer 

Få nästa nummer av Horizont i din inkorg.